Neste chestii II

1. L-am ascultat aseara pe Domnul Prostanac Geaona care zicea ca daca se continua in felul asta, cu tergiversarea adoptarii bugetului, in Romania se va ajunge la razboi civil si ca pensionarii vor intra in greva. Am stat putin pe ganduri, am contemplat oleaca si apoi........

Buahahaha......ce bah?! Intra pensionarii in greva?! Sa-mi bag melgul, deci io NU vreau sa se ajunga la asta. Faceti ceva pentru pensionari domnilor politicieni, adica in slobozia, vor intra pensionarii in greva si atunci cine va mai sta la cozi la vaccin, cine se va mai plimba cu tramvaiul toata ziua si va pretinde ca locurile de pe scaune le apartin, cine-si va mai rupe gatul pe strada din "cauza la zapada", cine va mai face insolatie pe strada cand afara vor fi 40 de grade?! Bah, lasati pensionarii asa cum sunt ei acum, nu-i faceti sa intre in greva ca isi va pierde orasul tot farmecul.
Banuiesc ca Prostalau' se referea tot la pensionari cand a zis ca se va ajunge la razboi civil; adica pensionari versus salariati si elevi. Sper sa nu se ajunga in niciun caz la asta. Pe langa faptul ca pensionarii au oricum tot timpul arme in dotare: bastoane, sacose cu paine, caini si pisici mai au si alt avantaj important; se trezesc foarte devreme. Va fi un razboi pe care oamenii normali il vor pierde sigur.

2. Ma gandeam eu asa ca daca, plm, intr-o zi ma opreste politia si mi se cere sa suflu in etilotest iar rezultatul va fi mai mare de 0,40 mg in aerul expirat voi face contestatie si le voi zice asa:

- Bah, bah, leprelor, ce faceti bah aici va bateti joc de mine?! Ce plm inseamna asta?! Testati bah si voi ca lumea, luati bah aer bun, dobitocilor, pai voi testati aer expirat?? Testati aer bun mah, d'ala ca la mama acasa. 'Ti-ai dreacu voi. La strung, la saiba!!!

3. Daca atunci cand ai o carie te duci la dentist, atunci cand ai urticarie unde te duci?

7 comments:

Anonymous said...

Băh, tu eşti că ăia care împart doctorii în două mari categorii: Urologi şi Ne-urologi (adică internişti, dermatologi, cardiologi, neurologi şi alţi ologi).
Chestia aia cu pensionarii m-a pus pe gânduri. Mă'c să mă înscriu la un curs de arte de-alea imparţiale sau cum sărăcie le-o spune! :)

penisdemasa said...

eo propun ca pensionarii să-și primescă pensia în bobițte din alea de care mănânCĂ Câinii..și-așa își irosesc juma de pensie ca să hrănească toți tarlanezii

Anonymous said...

Bine că nu în bobiţe de-alea de le lasă oile în urma lor... schibale le zice în limbajul medical agreat de Anal. =))

silavaracald said...

Mai că-mi vine să zic ca pdm-ul, pe 8 decembrie!
Puturosule! :)

silavaracald said...

'Ţi-ar chestiile ale naibii, că mi s-a acrit de ele! :(

lucacelbun said...

daca ai urticarie te duci la dermatolog.

7R33Z said...

@silavaracald: presimt k ghicesc bine dak zic k asta cu uro si ne-uro o stii d la un profesor d mdicina, are aer d-ala de glumita spusa de profu' cel mai bulangiu din an, in momentul in care se vrea el "de gasca"...nu pasarea, ci adunarea de indivizi p care d cele mai multe ori ii intreaba garda de sanatate complet d-ampulea...oricum, e tare si deloc eronata clasificarea, oricum ai pune problema, dar...la care se merge pt urticarie, k sunt sigur k e stomatolog, k dentistul e doar pt carii, iar urticarie de obicei faci de la ceva ce ai mancat, deci a ajuns in stomac...
mai zic ceva si d pensionari? n-are rost, k iar incep sa vb urat p pagina omului...
PS 2, urpresse ce se vrea a fi? surprise, ver 2.1? apropo de cuvintele de la verificare, nu de altceva intreb...