NErecomandare

Daca aveti de gand sa mancati, ati mancat sau sunteti mai gretosi din fire, NU cititi ce scrie mai jos.

S-a inteles??

OK. Pe locuri, fiti fata, start:

Mai de dimineata, la birou fiind, am hotarat sa merg la veceu cu scopul clar stabilit de-a face cachitz anal. Sterg frumos colacul cu 'irtie si ma asez pe tron. In jur mirosea a Domestos, ceea ce inseamna ca cineva spalase buda inainte sa ajung eu. Ceea ce e un lucru bun; cand ma cachitzez in ceva curat iese la suprafata micul anarhist din mine.
Continuam deci:
Fac eu un mic cachitz anal, unul singur, bah, si era mic, mic. Cade asta micu' in apa din vas si face "pto". In secunda doi imi sare in anusul anal niste apa cu Domestos. In secunda 3-4 incepe sa ma usture anusul anal din cur. In secunda urmatoare, 5 sau 6, eram cu curul in chiuveta spalandu-mi anusul. Ce sa mai; m-a dat jos de pe cacat m-a scuipat in kweur.

Acum, eu stiu ca intamplarea pare retardata da' trebuie sa se mai fi intamplat si altcuiva. Deci, cui?

Hai hai nu fiti timiji.

7 comments:

Anonymous said...

M-am ras cu lacrimi de patania ta. Io nu cred ca era Domestos, ca pe ala l-am probat eu si nu ustura chiar asa de tare. O fi pus femeia ceva Furnicid acolo. Sa-ti verifici curutzul anal de acum incolo. O sa-ti apara, la inceput, neshte mici arsuri, dupe aia neste gaurele, care or sa se uneasca intre ele in cratere, si in curand o sa poti face cachitza direct din picioare, ca n-or sa te mai incurce bucile! La mai mare! =))
Si, ce naiba ai facut de-mi cere asta numele si parola, ca n-am de gand sa i le dau, asa ca postez anonim. slvc

VdG said...

Era domestos sigur. Inca-l simt between the chicks.
Asta-ti cere parola si numele pentru a posta cu contul de blogger. Da-l cu-ncredere.

penisdemasa said...

bă mie nu mi-a sărit domestos, mi-a sărit o bucată de rață din aia :-)) acasă...bă într-un fel e bine că te igienizează și pe tine puțin, mai dă jos pânza aia de păianjen de ai prinso la inel :-)

Anonymous said...

pdm-ule, unde ţi-a sărit, bre, raţa: în, între sau pe?
Vânzătorule, le dau, bre, că oricum le schimb după aia. =))

penisdemasa said...

@maman
mi-a sărit către pelican, da l-am luat repede-n brațe să nu se ”irită” așea că a apucat să atingă numai gușa

Scârbosu' said...

....ori era domestos chili .

7R33Z said...

dak aveai spectatori era sigur mai captivant, cel putin interactiv il puteai face in no time with some shit bombs, that is...

PS3, cred...asta nou, de ultima generatie...rissett e cuvant? cine stie castiga ce vrea el cu cine are el chef...dak isi ia inima-n dinti sa ceara, adik nimic!